• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

4 Viskilasia Globe Viskikarahviin (220 ml)

€49
Norm. €59.95. Säästät €10.95 (18%)
Saatavana
Backorder tuote
Tätä tuotetta on niukasti (vain -10 kpl).
Backorder tuote
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:
  • VOIDAAN KÄYTTÄÄ YKSINÄÄN JA VISKIKARAHVIN GLOBE KANSSA
  • KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ
  • TÄYDELLINEN KOKO VISKILLE JA KIVILLE TAI JÄÄPALOILLE
  • HYVÄKSYTTYJÄ, HUIPPULAADUKKAITA TUOTTEITA
  • TÄYDELLINEN LAHJA

EKSKLUSIIVISIA LISÄTARVIKKEITA: Nämä lasit täydentävät hienosti drinkkivaunuasi ja sopivat täydellisesti suosikkiviskisi nauttimiseen. Lisäksi tämä setti sopii täydellisesti viskikarahviimme Globe – kun tarvitset enemmän laseja viski-iltaasi.

KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ: Jokainen lasi on taitavan lasinpuhaltajan käsinpuhallettu mestariteos, ja ne lisäävät viskinautintoa viskimerkistä riippumatta.

TÄYDELLISTÄ DESIGNIA: Näiden lasien koko sopii täydellisesti viskille joko jääpaloilla tai viskikivillä. Minkä sitten valitsetkin, lasin laaja pohja tarjoaa eksklusiivisen värielämyksen samalla, kun sen kupera muoto mahdollistaa pienet kulaukset maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi.

HYVÄKSYTTYJÄ TUOTTEITA: Kaikki lasit Golden Moose on tietenkin sertifioitu ja täyttävät yhdysvaltalaiset FDA-normit, jotka ovat voimassa myös Euroopassa.

TÄYDELLINEN LAHJA: Tunnetko jonkun, joka on hankkinut itselleen viskikarahvin Globe tai joka vain rakastaa viskiä? Kummassakin tapauksessa nämä lasit ovat täydellinen lahja viskin ystäville. Ehkä isä, paras ystävä, poikaystävä, tyttöystävä, kaveri, vanhempi tai miksei vaikka esimies? Hauska lahja, joka sopii monenlaiseen juhlintaan, kuten syntymäpäiviin, häihin, vuosipäiviin, kihlajaisiin, eläkkeelle jäävälle, tupaantuliaisiin, valmistujaisiin, isän-/äitienpäiväksi, jouluksi, ystävänpäivään. Tietysti voit hemmotella tällä lahjalla myös itseäsi – olet sen ansainnut!

Koko
Korkeus: 8,2 cm
Halkaisija: 6,9 cm

Käsittely

Tuotteet pestään käsin.Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle
Muutkin ostivat

Tuote on lisätty ostoskoriisi