ostoehtomme

1. Yleistä
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 prosenttia, ellei muuta ole ilmoitettu. Varaamme oikeuden mahdollisiin paino- ja kirjoitusvirheisiin. Mikäli olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajasi luvan voidaksesi tilata.

2. Maksaminen
Tarjoamiimme maksutapoihin sisältyvät Klarna Checkout, Stripe, EPS, iDeal ja GiroPay. Hyväksyt osto- ja maksuehtomme maksamisen yhteydessä. Maksutavat voivat poiketa toisistaan verkkosivuston kieliasetuksista riippuen.

3. Toimitus
Lähetämme tilaukset seuraavien palveluntarjoajien kautta: DHL, Postnord, UPS ja Bring. Normaali toimitusaika on 1–3 työpäivää Ruotsiin ja 3–6 työpäivää muualle Eurooppaan. Näet toimituskulut suorittaessasi ostosta kassalla. Veloitamme 20 € noutamattomasta paketista. Jos olet tilannut tuotteen ja haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun olemme jo lähettäneet tilauksen sinulle, sinun tulee palauttaa paketti kohdassa 4 ’Peruutusoikeus’ ilmoitettujen tietojen mukaisesti. Muussa tapauksessa veloitamme 20 € noutamattomasta paketista.

4. Peruutusoikeus
Yksityishenkilönä sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, mutta sovellamme 30 päivän avokauppaa kaikille asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. Tuote ei saa olla käytetty, vaan avattu vain kokeilemista varten, siis käytetty yleensä ottaen ainoastaan kerran. Jos tuotetta käsitellään tavalla, joka ei ole tarpeen sen ominaisuuksien ja toimintojen toteamiseksi, tulemme vastaavasti vähentämään sen arvonalennuksen. Kaikki tarvikkeet ja pakkausmateriaali tulee lähettää mukana. Palautukset lähetetään takaisin alkuperäispakkauksessa ja hyvin pakattuna sopivassa päällyspakkauksessa (esimerkiksi aaltopahvipakkauksessa). Mahdolliset puutteellisesta pakkaamisesta aiheutuvat kuljetusvauriot veloitetaan sinulta asiakkaana. Käyttäessäsi peruutusoikeuttasi vastaat palautuskustannuksista.

Huomioithan, että sinä vastaat palautustoimituksesta. Riski käsittää muun muassa paketin mahdollisen katoamisen kuljetuksen aikana. Käytä siksi mieluiten kuljetustapaa, joka on jäljitettävissä ja säästä kuljetuskuitti.
Tuotteen tulee olla käsiteltävissämme viimeistään 30 päivän kuluttua sen toimituspäivästä. Palautamme rahasi tilillesi viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteen palautuksesta.
Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen support@goldenmoose.com.

5. Takuu
Mikäli Barshopen i Stockholm AB ei ole muuta ilmoittanut, koskee kaikkia tuotteita 12 kuukauden takuu. Takuu kattaa ainoastaan tehdasvian eikä vikaa, joka on ilmestynyt sen seurauksena, että tuote on altistettu väkivallalle tai sitä on käsitelty huolimattomasti.
Tarkastamme ja testaamme palautetut tuotteet vikakuvauksen mukaisesti. Siksi on tärkeää, että kuvaat vian mahdollisimman perusteellisesti. Mikäli tuote on virheetön, veloitamme 20 euroa kattamaan työkustannuksemme sekä palautuksesta aiheutuvat kulut. Tuote tulee lähettää Barshopen i Stockholm AB:lle 30 päivän kuluessa vian ilmestymisestä, jotta takuuseen voidaan vedota. Reklamaatio tehdään kirjallisesti osoitteeseen support@goldenmoose.com.
Tehdasvikaa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, vaan se koskee ainoastaan henkilöä, jonka nimi on kuitissa tai laskussa. Kuittikopio tai tilausnumero on voitava osoittaa takuukorjauksen yhteydessä.

6. Henkilötiedot
Barshopen i Stockholm AB on vastuussa niiden henkilötietojen käsittelystä, jotka sinä asiakkaana olet antanut meille. Näitä tietoja tullaan käyttämään markkinointitarkoituksiin ja uutiskirjeeseemme, jotka hyväksytään kassalla olevien ehtojen kautta.

Mitään tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, vaan niitä käyttää ainoastaan Barshopen i Stockholm AB. Mikäli haluat muuttaa tietojasi, voit tehdä sen ottamalla meihin yhteyttä sähköpostise osoitteeseen support@goldenmoose.com. Mikäli haluat tietosi poistettavan rekisteristämme, voit ottaa meihin yhteyttä.

7. Force majeure
Tapahtumiin, kuten sota, luonnonkatastrofi, lakko, viranomaisen päätös, alihankkijoiden estyneet toimitukset, kohtuuttomat olosuhteet ja muut vastaavat tapahtumat, joita Barshopen i Stockholm AB ei voi hallita ja jotka eivät ole ennalta todettavissa, viitataan käsitteellä force majeure, mikä tarkoittaa, että näissä tapauksissa Barshopen i Stockholm AB vapautetaan velvoitteistaan suorittaa voimassaoleva sopimus.

Barshopen i Stockholm AB – 556855-7523

Tulegatan 2, 113 58 Stockholm