Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö sisältää tärkeää tietoa siitä, kuinka me henkilötietovastuullisena käsittelemme vierailijoidemme ja asiakkaidemme henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tämä käytäntö koskee tilanteita, joissa Golden Moose (”Golden Moose”, ”me”, ”meitä” ja ”meidän”) käsittelee henkilökohtaisia tietoja, joita kerätään verkkosivustolta sekä muista olemassaolevista digitaalisista kanavista.

Käyttämällä verkkosivustoamme ja/tai muita digitaalisia kanavia, joissa aktiivisesti lähetät tietoa meille, hyväksyt että henkilötietojasi käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tietosuojakäytäntö on voimassa 23.9.2018 alkaen ja se korvaa aikaisemman henkilötietojen käsittelyä koskevan tiedon.

Henkilötiedot

Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka mahdollistavat fyysisen henkilön tunnistamisen. Tunnistettavissa oleva fyysinen henkilö on henkilö, joka joko suoraan tai epäsuorasti tunnistetaan nimen, paikkatiedon, IP-osoitteen tai muiden tunnistamisen mahdollistavien tekijöiden kautta.

Meille antamasi henkilötiedot

Asiakkaanamme tilauksen teon yhteydessä tulet jättämään henkilökohtaisia tietoja meille. Kyseessä voivat olla esimerkiksi nimi, osoite ja yhteystiedot.

Sinulta tai kolmannelta osapuolelta keräämämme henkilötiedot

Mitään henkilötietoja ei kerätä ilman suostumustasi. Sinun tulee lähettää ne meille aktiivisesti esimerkiksi lomakkeella verkkosivujemme tai muiden digitaalisten kanavien kautta.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus

  • Tilauksesi käsittelemistä varten ja velvollisuuksiemme noudattamiseksi sinua kohtaan asiakkaana tilauksesi tekemisen yhteydessä.
  • Markkinointitarkoituksiin käyttämällä evästeitä.
  • Markkinointitarkoituksiin sähköpostiosoitteesi kautta.
  • Antaaksemme sinulle henkilökohtaista palvelua ja parantaaksemme asiakaspalveluamme.

Henkilötietojesi vastaanottajat

Emme välitä henkilötietoja kolmannelle osapuolelle lukuun ottamatta luotettavia kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä liiketoiminnassamme, hallinnoivat verkkosivustoamme, toimittavat tilaamasi tuotteet tai tarjoavat muuta palvelua, mikäli nämä osapuolet ovat sitoutuneet pitämään tiedon luottamuksellisena eivätkä käytä sitä muuhun tarkoitukseen kuin velvollisuutensa suorittamiseksi meitä kohtaan.

Kuinka pitkään säilytämme henkilötietojasi

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin tietojen keräämisen alkuperäinen syy on olemassa. Keräämisen tarkoitus selvitetään sinulle suostumuksesi antamisen yhteydessä.

Arkaluonteiset henkilötiedot

Emme kerää mitään arkaluonteisia henkilötietoja sinusta.

Oikeutesi

  • Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus.
  • Sinulla on oikeus pyytää tieto siitä, mitä henkilötietoja olemme tallentaneet sinusta. Sinun on mahdollista tehdä niin veloituksetta kerran vuodessa.
  • Voit myös pyytää virheellisten henkilötietojesi korjausta sekä meille tallennettujen henkilötietojesi poistamista.
  • Sinulla on oikeus saada poistettua tallentamamme henkilötietosi.
  • Sinulla on oikeus vastustaa tapaa, jolla käytämme henkilötietojasi.
  • Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käyttämisen rajoittamista.
  • Sinulla on oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelystämme tietosuojavaltuutetulle tai muulle viranomaiselle.

Kolmannet osapuolet

Verkkosivustolla Golden Moose voi linkittää tai julkaista tuotteita kolmansilta osapuolilta. Nämä verkkosivustot ovat meistä riippumattomia.

Tietosuojakäytännön muutokset

Golden Moose pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön.

Päivitetty viimeksi: 23.9.2018

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytäntöömme tai henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen kundservice@goldenmoose.com.