• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

OUR STORY

Viski ei ole ainoastaan upea juoma, vaan siinä on kyse myös paljon muusta. Viskin nauttimisessa kokemuksella on merkitystä. Kun yksityiskohdat ovat kohdillaan, viski on juoman lisäksi myös rentouttava ja mieleenpainuva hetki sekä ystävien kanssa vietettävää aikaa. Toisinaan viski on jopa siemen rakkaudelle.

Luodaksesi täydellisen kokemuksen pelkästään nautinnolliset aromit eivät riitä. Myös tuoksut, ääni, näkövaikutelma sekä lasin tuntuma kädessä vaikuttavat suuressa määrin. Valitessasi tuotteitamme otamme huomioon juuri nämä yksityiskohdat, sillä tiedämme niillä olevan merkitystä. Kaikki aspektit ovat loppuun asti mietittyjä – lasin paksuus ja paino, karahvin tilavuus ja ilmavuus sekä asetelman kestävyys. Tämän vuoksi juoma muodostaa selkeän äänen karahvin täyttäessäsi, lasi pysyy vakaana asettaessasi sen pöydälle ja karahvi tuntuu optimaalisen tasapainoiselta pidellessäsi sitä.

Jokaista viskipulloa varten joku on käyttänyt tunteja, päiviä, viikkoja, kuukausia ja vuosia. Juoman valmistamiseen vaaditaan tietotaitoa, joka on välittynyt sukupolvelta toiselle. Viski on käsityötä jaloimmassa muodossaan. Tuotteissamme kunnioitamme juuri tätä perintöä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi