• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Cocktail-setti, musta 7 osaa

€49
Norm. €64. Säästät €15 (23%)
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 218 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Jos etsit täydellistä ja tyylikästä cocktailsettiä ilahduttaaksesi vieraasi upeilla juomilla, 7-osainen musta cocktailsettimme on täydellinen valinta sinulle. Tällä setillä saat kaiken mitä tarvitset herkullisimpien cocktailien luomiseen hetkessä.

Tämä cocktailsetti on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja siinä on tyylikäs musta muotoilu, joka antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen. Setti sisältää 2-osaisen Cocktail-shakerin Parisian, joka sopii erinomaisesti juomien sekoittamiseen jään ja muiden ainesten kanssa. Lisäksi tarjolla on cocktailsiivilä, kaksi tippakorkkia, cocktaillusikka haarukalla, sekoitin, 1,5 cl ja 3 cl jiggeri sekä pussi helppoa säilytystä varten.

Tällä setillä voit helposti ja ammattimaisesti ravistaa, mitata ja siivilöidä cocktailisi siististi ja sujuvasti. Sinun ei enää tarvitse ostaa erilaisia ​​työkaluja voidaksesi tehdä täydellisen juoman, kaikki on koottu tähän cocktail-settiin.

Sisältää:
1 Cocktail shaker Parisian (2 kpl)
1 Cocktailsiivilä
2 tiputuskorkkia hitaasti
1 Cocktail lusikka haarukalla
1 Muddler
1 Jigger 1,5 cl ja 3 cl
Pussi

Käsinpesu 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi