• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Kuparoitu samppanjanjäähdytin 10 litraa

€109
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 5 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

10 litran kuparipinnoitettu samppanjanjäähdytin Sontellilta - täydellinen keskipiste mihin tahansa erityiseen tilaisuuteen tai tapahtumaan. Valmistettu tarkasti ja huolella. Tässä 10 litran viini- ja samppanjajäähdyttimessä on upea kuparipinnoitettu viimeistely, joka huokuu eleganssia ja hienostuneisuutta. Se on täydellinen tapa kohottaa samppanja- tai viinipalveluasi ja tehdä vaikutuksen vieraasi ripauksella glamouria ja ylellisyyttä.

Tämä kuparipinnoitettu Sontellin samppanjajäähdytin ei ole vain kaunis, vaan myös toimiva ja käytännöllinen. Se on suunniteltu pitämään samppanjasi tai viinisi viileässä tuntikausia, jotta voit nauttia juomistasi huolehtimatta siitä, että ne menettävät viileän ja virkistävän makunsa.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen vankka rakenne takaa sen, että se kestää säännöllistä käyttöä, ja ajattoman muotoilunsa ansiosta se ei koskaan mene pois muodista.

Järjestättepä sitten suurenmoisen hääjuhlan, yritystapahtuman tai kodikkaan illallisen, tämä samppanjanjäähdytin on täydellinen lisä kattaukseen. Se jättää taatusti pysyvän vaikutuksen vieraisiisi ja luo unohtumattoman tunnelman.

Yhteenvetona, jos etsit samppanjajäähdytintä, jossa yhdistyvät tyyli, toimivuus ja laatu, tämä samppanjajäähdytin on täydellinen valinta.

Materiaali: Kuparipinnoitettu ruostumaton metalli

Tilavuus: 10 litraa
Tunnus:
46203284

 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi