• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Viskikarahvi Moose 85 cl, varakannu ilman telineitä ja korkkia

€59
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 108 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Viskikarahvi Moose 85 cl varakannu ilman telineitä ja korkkia. Onko Moose-viskikannullesi sattunut onnettomuus? Sitten löydät korvaavan kannun täältä. Huomaa, että telineet eivät sisälly hintaan, koska tämä on varaosa 0,85 litran Älg-viskikarahviin, jossa on 4 lasia ja puutarjotin.

Tämä lasikarahvi on kullattu ja koristeltu huurrelasisella hirvellä ja kuusella – molemmat yksityiskohtia, jotka vievät ajatuksesi metsästykseen, metsään ja luontoon.

Karahvi soveltuu tietysti myös muiden tisleiden, kuten rommin, brandyn, ginin tai tequilan, säilytykseen ja tarjoiluun.

Karahvin koko
Korkeus: 21 cm
Halkaisija: 13 cm
Ympärysmitta: 39,5 cm

Vinkki: Huuhtele tulpan lamellit haaleassa vedessä ennen kuin asetat ne karahviin ensimmäistä kertaa, jolloin ne pehmenevät ja niiden elinkaari pitenee.

Puhdistus: Vain käsipesu! Huuhtele kannu pienellä määrällä haaleaa vettä ja pienellä määrällä pesuainetta ja huuhtele sitten pesuainejäämät pois pienellä määrällä kylmää vettä.

HUOM: Älä täytä kannua suurella määrällä vettä ja ravista sitten sen sisältöä, sillä sisällä oleva hirvi voi murtua/irrota. 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi