• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Baarisetti 8 kappaletta kuparia

€89
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 13 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Baarisetti 8 kappaletta kuparia on täydellinen valinta niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ja hienostuneen baarikokemuksen kotonaan. Tällä setillä saat kaiken tarvitsemasi upeiden juomien luomiseen ja vieraasi vaikutuksen tekemiseen.

Baarisarja koostuu laadukkaista työkaluista, joissa on tyylikäs kupariviimeistely, joka antaa sille ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen. Setti sisältää 3-osaisen shakerin, japanilaistyylisen jiggerin koossa 2 ja 4 cl, jäätangon, sekoittimen, lusikan sekoittimella ja kolme tippakorkkia.

Tällä setillä voit helposti mitata ja sekoittaa juomasi ammattimaisella tavalla. Shakerin avulla juomien sekoittaminen jään ja muiden ainesten kanssa on helppoa, kun taas jiggerillä on helppo mitata oikea määrä jokaista ainesosaa. Jääpihdit mahdollistavat juoman tarjoilun oikealla määrällä jäätä ja sekoitin mahdollistaa hedelmien ja muiden ainesten sekoittamisen, jolloin juomalle tulee ainutlaatuinen maku.

Baarisarja ei ole vain täydellinen kotikäyttöön, vaan se on myös välttämätön ammattibaarimikoille, jotka haluavat korkealaatuisia työkaluja, jotka kestävät pitkään ja tarjoavat tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn.

Joten jos haluat luoda ammattimaisen ja hienostuneen baarikokemuksen kotona tai töissä, tämä 8-osainen kuparitankosarja on ilmeinen valinta sinulle. Tilaa tänään ja koe ammattimainen tunne, kun baarissa on oikeat työkalut!

Materiaali: Kuparinvärinen ruostumaton teräs

Sisältö:
1 kpl 3-osainen shaker
1 jigger japanilaiseen tyyliin 2 & 4 cl
1 jääpihdit
1 muddler
1 baarilusikka sekoittimella
3 tiputuskorkkia hitaasti

Vain käsipesu 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi