• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Cocktail-savutussetti

€159
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 3 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Etsitkö Cocktailsavustussarjaa upeiden savuisten juomien luomiseen? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Cocktailsavusarjamme on erityisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle yksinkertainen ja luotettava tapa luoda savuisia juomia, jotka tekevät vaikutuksen kaikkiin.

Tämä Cocktailsavustussetti on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka takaa juomiesi tasaisen ja tehokkaan tupakoinnin. Se koostuu puulevystä ja polttimesta sekä savusta, jossa on verkko, joka voidaan helposti täyttää savulastuilla. Tämän setin avulla poltat helposti ja nopeasti suosikkijuomasi ja luot jännittävän ja ainutlaatuisen makuelämyksen.

Cocktail-savutussetti ei ole vain loistava lisä kotibaariisi, vaan se on myös välttämätön työkalu ammattibaarimikoille. Tupakointimenetelmäämme käyttämällä voit nostaa juomaesittelyäsi ja lisätä cocktailisiisi lisäulottuvuutta.

Joten jos haluat viedä cocktailisi uudelle tasolle ja tehdä vaikutuksen vieraasi savuisilla juomilla, Bar Professionalsin Cocktailsavusettimme on täydellinen valinta sinulle. Tilaa jo tänään ja koe savujuomien jännittävä makuelämys!

Setti sisältää:
1 poltin
1 savu verkolla
1 kansi
1 puhdistusharja
4 haketta, omena, kirsikka, tammi ja hikkori. 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi