• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Viskikarahvi Hirvi 4 lasilla & puutarjottimella 0,85 litraa

€159
Norm. €188.95. Säästät €29.95 (16%)
€169 (11%) 
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 246 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:
  • TÄYDELLINEN VISKISETTI, JOKA VIE AJATUKSET METSÄSTYKSEEN, METSIIN JA LUONTOON
  • KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ
  • KARAHVI TIIVIILLÄ KORKILLA
  • TÄYDELLINEN LAHJA
  • SOPII ERINOMAISESTI MYÖS ROMMILLE, KONJAKILLE JA MUILLE TISLATUILLE

TÄYDELLINEN SETTI: Tämän lasikarahvin kruunaavat veistoksellinen hirvi ja kuuset himmennetystä lasista – yksityiskohtia, jotka vievät ajatukset metsästykseen, metsään ja luontoon. Tarjotin eksklusiivisesta tummasta puusta, kahvat monilla yksityiskohdilla ja neljä lasia hirven kuvalla pohjassa sopivat täydellisesti seuraavaan viski-iltaan.

KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ: Jokainen karahvi on taitavan lasinpuhaltajan käsinpuhaltama mestariteos, jonka kruunaa karahvin sisällä oleva veistoksellinen hirvi. Lähde retkelle metsään, kun kääntelet maapalloa sen pidikkeessä. Tämä käsityö tekee drinkkivaunusta täydellisen. Karahvin tiivis, kullanvärinen korkki pitää juomasi tyylikkäästi raikkaina. Mukana on myös läpinäkyvä lasipullon tulppa kullanvärisen pullotulpan lisäksi. Karahviin kuuluvalla ratilla pystyt täyttämään lasit läikyttämättä.

HYVÄKSYTTYJÄ TUOTTEITA: Karahvi, lasit, korkki ja kaikki muu täydelliseen viskisettiin kuuluvat osat on sertifioitu ja täyttävät yhdysvaltalaiset FDA-normit, jotka ovat voimassa myös Euroopassa. Tämän lisäksi tuotteet ovat lyijyttömiä!

TÄYDELLINEN LAHJA: Täydellinen lahja hänelle, joka pitää metsistä, eläimistä, metsästyksestä ja luonnosta. Ehkä isä, paras ystävä, poikaystävä, tyttöystävä, kaveri, vanhempi tai miksei vaikka esimies? Hauska lahja, joka sopii monenlaiseen juhlintaan, kuten syntymäpäiviin, häihin, vuosipäiviin, kihlajaisiin, eläkkeelle jäävälle, tupaantuliaisiin, valmistujaisiin, isän-/äitienpäiväksi, jouluksi, ystävänpäivään sekä moneen muuhun juhlaan. Tietysti voit hemmotella tällä lahjalla myös itseäsi – olet sen ansainnut!

SOPII KAIKILLE VISKI: Erittäin tyylikäs viskikarahvi amerikkalaiselle tai irlantilaiselle whiskeylle tai esimerkiksi skotlantilaiselle, japanilaiselle tai kanadalaiselle whiskylle. Eri tuotantomaissa hiukan eri tavoin kirjoitettava viski on väkevä, vähintään 40-prosenttinen alkoholijuoma, joka valmistetaan ohrasta, rukiista, vehnästä tai maissista. Tämä upea karahvi soveltuu totta kai myös vodkalle, ginille, tequilalle, rommille, konjakille ja jopa viinille, jos niin haluat.

Karahvin koko
Korkeus: 21 cm
Halkaisija: 13 cm

Tarjottimen koko
Pituus: 37,5 cm
Leveys: 20,5 cm

Käsittely

Tuotteet pestään käsin. 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi