• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Viskikarahvi Globe 0,85 litraa

€79.95
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 183 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:
  • KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ
  • TÄYDELLINEN LAHJA

KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ: Jokainen karahvi on taitavasti käsinpuhallettu lasimestarin taidonnäyte, jonka kruunaa karahvin sisällä oleva ylellinen purjelaiva. Lähde matkalle maailman ympäri, kun kääntelet maapalloa pidikkeessään. Tämä käsityö kohottaa oitis olohuoneesi tai kotibaarisi tunnelmaa!

TÄYDELLINEN LAHJA: Miehelle tai naiselle, poikaystävälle, tyttöystävälle, kaverille, vanhemmalle tai miksei vaikkapa esimiehelle? Sopii monenlaiseen juhlintaan, kuten syntymäpäiviin, häihin, vuosipäiviin, kihlajaisiin, eläkkeelle jäävälle, tupaantuliaisiin, valmistujaisiin, isän-/äitienpäiväksi, jouluksi, ystävänpäivään sekä moneen muuhun juhlaan. Tietysti voit hemmotella tällä lahjalla myös itseäsi – olet sen ansainnut!

SOPII KAIKILLE VISKI: Erittäin tyylikäs viskikarahvi amerikkalaiselle tai irlantilaiselle whiskeylle tai esimerkiksi skotlantilaiselle, japanilaiselle tai kanadalaiselle whiskylle. Eri tuotantomaissa hiukan eri tavoin kirjoitettava viski on väkevä, vähintään 40-prosenttinen alkoholijuoma, joka valmistetaan ohrasta, rukiista, vehnästä tai maissista. Tämä upea karahvi soveltuu totta kai myös vodkalle, ginille, tequilalle, rommille, konjakille ja jopa viinille, jos niin haluat.

Karahvin koko
Korkeus: 21 cm
Halkaisija: 13 cm

Käsittely

Tuotteet pestään käsin. 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi