• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Viskikarahvi Globe, 85 cl, varakarahvi ilman telinettä ja korkkia

€49
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 178 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Viskikarahvi Globe 85 cl varakarahvi ilman telinettä ja korkkia. Onko Globe-viskikannullesi sattunut vahinko? Sitten löydät korvaavan kannun täältä. Huomaa, että telineet eivät sisälly hintaan, koska tämä on varaosa Whiskeykaraff Globe 85 cl:lle, jossa on 2 lasia ja 8 viskikiveä, ja Whiskeykaraff Globe 85 cl:lle, jossa on 4 lasia ja puulevy.

Karahvin ulkopuolelle on kaiverrettu taiteellinen maailmankartta. Karahvi suljetaan mukana tulevalla tulpalla.

Tämä maailmankartalla varustettu, käsinpuhallettu ja täysin lyijytön viskikarahvi tulee ruotsalaiselta Golden Mooselta. Karahvimme noudattavat myös amerikkalaisia FDA:n standardeja, jotka koskevat myös Eurooppaa.

Tämä karahvi soveltuu tietysti muidenkin tisleiden, kuten rommin, brandyn, ginin tai tequilan säilytykseen ja tarjoiluun.

Karahvin koko
Korkeus: 21 cm
Halkaisija: 13 cm
Ympärysmitta: 39,5 cm

Vinkki: Huuhtele tulpan lamellit haaleassa vedessä ennen kuin asetat ne karahviin ensimmäistä kertaa, jolloin ne pehmenevät ja niiden elinkaari pitenee.

Puhdistus: Vain käsipesu! Huuhtele kannu pienellä määrällä haaleaa vettä ja pienellä määrällä pesuainetta ja huuhtele sitten pesuainejäämät pois pienellä määrällä kylmää vettä.

HUOM: Älä täytä kannua suurella määrällä vettä ja ravista sitten sen sisältöä, koska silloin sisällä oleva alus voi rikkoutua/irrota. 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi