• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

ISO viininmaistajalasi Degustation 6 kpl

€45
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 77 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

ISO viininmaistajalasi Degustation - virallinen viininmaistajalasi. Tämä laadukas viinilasi on tarkasti ja huolellisesti valmistettu, ja se on erityisesti suunniteltu varmistamaan, että saat mahdollisimman tarkat ja oikeudenmukaiset viininmaistajaiset riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Sen tulppaanin muotoinen kuppi ja kapea reuna on suunniteltu parantamaan minkä tahansa viinin aromia ja makua, kun taas sen kristallinkirkas rakenne antaa sinun arvostaa viinin väriä ja kirkkautta täysin.

ISO-viininmaistelulasin Degustation erottaa sen universaali muotoilu. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet, voit olla varma, että saat oikeudenmukaisen ja tarkan maistelukokemuksen tällä virallisella viininmaistajalasilla.

Maailmankuulun asemansa lisäksi Degustationin viininmaistajalasi on myös uskomattoman käytännöllinen ja kestävä. Sen laadukas rakenne varmistaa, että se kestää säännöllistä käyttöä, ja sen yksinkertainen, tyylikäs muotoilu tekee siitä helppo puhdistaa.

Olitpa ammattisommelier, viinin ystävä tai vain joku, joka nauttii lasillisen hyvää viiniä, ISO Degustation -viininmaistajalasi on täydellinen valinta parantamaan viininmaistelukokemustasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos etsit äärimmäistä viininmaistajalasia, jossa yhdistyvät maailmankuulu asema, asiantunteva muotoilu ja korkealaatuinen rakenne, tämä viininmaistajalasi on täydellinen valinta.

Älä tyydy vähempään kuin parhaaseen – tilaa virallinen viininmaistajalasi tänään ja vie viininmaistelukokemuksesi uudelle tasolle!

Suositeltu viinimäärä näissä laseissa on 5 cl.

Materiaali: Lyijytön kristalli

Korkeus: 157 mm
Leveys: 65,1 mm
Tilavuus: 21 cl
Tunnus:
LEH DEGUSTATION2

 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi