• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Viinikarahvi Eddy 2,3 litraa Zieher

€339
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 3 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Zieherin Eddy 2,3 litran viinikarahvi on pelin vaihtaja. Tämä ainutlaatuinen karahvi on suunniteltu erityisesti parantamaan vanhempien viinien makua ja aromia tarjoamalla tehokkaamman ja perusteellisemman ilmastusprosessin. Eddy-viinikarahvi on valmistettu tarkasti ja huolellisesti, ja sen tyylikäs muotoilu sopii varmasti mihin tahansa pöytään.

Sen runsas 2,3 litran tilavuus tekee siitä täydellisen ikääntyneiden suosikkiviinien tarjoiluun, kun taas sen leveä pohja ja kapea kaula takaavat tasaisen ja tasaisen tarjoilun.

Tämän viinikahvin erottaa sen innovatiivinen ilmastusjärjestelmä. Erityisesti suunnitellulla kammiolla, joka mahdollistaa maksimaalisen altistuksen hapelle, tämä karahvi voi tuoda täydellisesti esiin jopa monimutkaisimpien ja vivahteisimpien kypsytettyjen viinien maun ja aromin. Tuloksena on intensiivisempi ja tyydyttävämpi viinikokemus, joka tekee varmasti vaikutuksen vaativimpiinkin makuihin.

Viinikarahvin käyttö on yksinkertaista ja suoraviivaista. Kaada vain viinisi karahviin ja anna sen levätä hetken, jotta ilmastusprosessi voi tehdä taikansa. Kaada sitten viini lasiisi ja nauti täyteläisistä makuista ja aromeista, joita vain kypsytetty viini voi tarjota.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos olet ikääntyneiden viinien ystävä ja haluat viedä viinikokemuksesi uudelle tasolle, Zieherin Eddy 2,3 litran viinikarahvin on täydellinen valinta.

Innovatiivinen muotoilu, laadukas rakenne ja asiantunteva ilmastusprosessi tekevät siitä varmasti arvostetun lisäyksen.

Materiaali: Borosilikaattilasi

Korkeus: 35 cm
Leveys: 17 cm 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi