• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Doppio -viinikarahvi 1,75 litraa Zieher

€349
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 6 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Doppio-viinikarahvi 1,75 litraa Zieheriltä - täydellinen karahvi kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat sekä tyyliä että toimivuutta.Doppio-viinikarahvin tekee ainutlaatuisen sen innovatiivinen rakenne. Tämä karahvi, jossa on kaksi erilaista alustaa, ei ainoastaan ​​ilmasta viiniäsi kaatamisen, vaan myös täytön aikana. Tämä tarkoittaa, että viinisi altistuu optimaaliselle happitasolle, jolloin se avautuu täysin ja saavuttaa maksimaalisen makupotentiaalinsa.

Laadukkaasta borosilikaattilasista valmistettu Doppio-viinikarahvi on sekä kaunis että käytännöllinen. Sen sulavalinjainen, moderni muotoilu tekee taatusti vaikutelman pöydälle, kun taas sen runsas 1,75 litran tilavuus sopii täydellisesti viiniesi tarjoiluun.

Doppio-viinikarahvin käyttö on erittäin helppoa. Kaada vain viinisi karahviin ja anna sen levätä hetken, jotta kaksi alustaa voivat tehdä työnsä. Kaada sitten viini lasiisi ja nauti suosikkiviinisi täyteläisestä mausta ja aromista.

Lopuksi, jos etsit karahvia, jossa yhdistyvät muoto ja toiminta, Doppio-viinikahvi on täydellinen valinta. Innovatiivinen muotoilu, laadukas rakenne ja helppokäyttöisyys tekevät siitä varmasti suosikki.

Älä odota – lisää Doppio-viinikarahvin viinitarvikkeihisi jo tänään ja vie viinikokemuksesi uudelle tasolle!

Korkeus: 30 cm
Leveys: 20 cm

Materiaali: Borosilikaattilasi

Tilavuus: 1,75 litraa 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi