• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Viskikarahvi Diamant (Timantti), 4 lasia & puualusta, 0,75 litraa

€149.95
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:
  • KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ
  • TÄYDELLINEN LAHJA
  • TILAVUUS 0,75 L
  • TIIVIS PULLONKORKKI
  • TYYTYVÄISYYSTAKUU

KÄSINPUHALLETTUA KÄSITYÖTÄ: Tuotteemme ovat käsinpuhaltaneet ammattilaiset, jotka ovat koulutettuja ja joilla on usean vuoden kokemus käsinpuhalletusta lasista. Puuteline on korkealaatuisesti valmistettu.

TÄYDELLINEN LAHJA: Riippumatta siitä, teetkö ostoksia itsellesi, häälahjaksi, joululahjaksi, isänpäiväksi vai yrityslahjaksi, tässä on juuri se täydellinen lahja. Monet asiakkaistamme antavat tuotteitamme myös syntymäpäivälahjoiksi ja ne ovatkin useimmiten erittäin arvostettuja lahjoja! Osta joko itsellesi tai jollekulle, kenestä pidät!

TILAVUUS 750 ml: Hienoimmalle viskillesi, konjakillesi, rommillesi, viinillesi, vodkallesi tai jollekin muulle muista fantastisista juomista. Karahvi sopii useimmille juomille – sinä valitset! Juoma näyttää äärettömän kauniilta eksklusiivisessa Diamant(Timantti)-karahvissamme.

TIIVIS PULLONKORKKI: Meille on tärkeää, että juomasi säilyttää luonteensa. Siitä syystä lasinen korkkimme on tiivis, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi. Juomasta riippumatta se säilyttää luonteensa karahvissamme!

TYYTYVÄISYYSTAKUU: Asiakkailtamme saamiemme palautteiden perusteella olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen. Jos kuitenkin vastoin oletustamme olet tyytymätön johonkin, 30 päivän avokaupan aikana voit palauttaa tuotteen syystä riippumatta!

SOPII KAIKILLE VISKI: Erittäin tyylikäs viskikarahvi amerikkalaiselle tai irlantilaiselle whiskeylle tai esimerkiksi skotlantilaiselle, japanilaiselle tai kanadalaiselle whiskylle. Eri tuotantomaissa hiukan eri tavoin kirjoitettava viski on väkevä, vähintään 40-prosenttinen alkoholijuoma, joka valmistetaan ohrasta, rukiista, vehnästä tai maissista. Tämä upea karahvi soveltuu totta kai myös vodkalle, ginille, tequilalle, rommille, konjakille ja jopa viinille, jos niin haluat.

Käsittely

Tuotteet pestään käsin. 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi