• Ilmainen toimitus
  • 30 päivän avokauppa
  • 1 vuoden takuu

Mount Everest viskilasi 27 cl 2 kpl

€52
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 9 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

ILMAINEN TOIMITUS

30 PÄIVÄN AVOKAUPPA

 1 VUODEN TAKUU

Tuote Kuvaus:

Mount Everest -viskilasi 27 cl on tyylikäs ja innovatiivinen lasi, joka toimitetaan kahden lasin pakkauksessa. Ainutlaatuisen muotoilunsa ja patentoidun The Chill Charge System™ -jäähdytystoiminnon ansiosta tämä viskilasi vie suosikkihenkesi nauttimisen aivan uudelle tasolle.

Chill Charge System™ on vallankumouksellinen tekniikka, joka mahdollistaa lasin sisällön nopean ja tehokkaan jäähdytyksen vain noin 18 sekunnissa. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin helppoa saavuttaa täydellinen tarjoilulämpötila viskillesi, aseta lasit pakastimeen vähintään 2 tuntia ennen tarjoilua saadaksesi täydellisen jäähdytetyn viskin.

Tämä edistyksellinen ominaisuus parantaa jo ennestään ainutlaatuista kokemusta ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia makuista ilman, että sinun tarvitsee tinkiä lämpötilasta.

Tästä viskilasista vielä ainutlaatuisemman tekee lasin keskelle asetettu kaunis lasivuori. Lasivuori on uskomaton kopio maailman korkeimmasta vuoresta Mount Everestistä, ja siitä tulee keskustelun aloittaja jokaisessa kokoontumisessa.

Sen yksityiskohtainen ja vaikuttava muotoilu saa sen näyttämään lasitaiteen mestariteokselta, ja se lisää juomakokemukseesi ainutlaatuista kosketusta.

Materiaali: Lyijytön kristalli

Tilavuus: 27 cl
Korkeus: 82 mm
Leveys: 86 mm 
Suositellut lisävarusteet tälle tuotteelle

Tuote on lisätty ostoskoriisi